Seznam Native ve spolupráci s

Rozpalte na grilu celý svět

Tipy, které dodají vašemu grilování ještě více chutí i vůní

Osm z deseti Čechů alespoň jednou za měsíc griluje. Jídlo připravené na roštu přitom nemusí být jen voňavá vepřová krkovice, klobásky nebo vláčné hermelíny. Podívejte se, jak grilují v Argentině, Japonsku nebo na jihu USA.

* Zdroj: Exkluzivní průzkum o grilování pro Tesco od agentury Ipsos, 2020

Grilování miluju. Hlavně proto, že nestojím sám v kuchyni, ale jsem pod širým nebem a obklopený lidmi, říká kuchař Roman Staša.

Lidé si připravovali pokrmy na ohni už před dvěma miliony let.* Scházeli se u něj, sdíleli své příběhy a zažívali stejný pocit sounáležitosti jako my dnes. Každá kultura má přitom ke grilování jiný přístup. Zatímco v Japonsku je grilované jídlo základem street foodu, v Jižní Americe je to velká událost, při které se širší rodina nebo přátelé sejdou u jednoho stolu.

* Zdroj: Richard Wrangham, Catching Fire: How Cooking Made Us Human

Kvalitní koření skvěle podtrhne chuť i vůni každého jídla z ohně.

Objevte široký výběr koření Avokádo, se kterým na grilu připravíte speciality ze všech koutů světa.

„Kvalitní a chutné jídlo a vaření s ním spojené nevnímáme jen jako životní nutnost, ale věříme, že jeho prostřednictvím bude váš život bohatší o příjemné zážitky s těmi nejbližšími.“
Avokádo